"Pane policisto, já už na to nemám," řekla žena v okně, než se pustila parapetu




Třicetiletá žena v Plzni chtěla skoncovat se svým životem skokem z okna. V tom jí však na poslední chvíli zabránila přivolaná policejní hlídka, která ženu zachytila ve chvíli, kdy se pustila parapetu.

Skokem z okna bytového domu v Gueldenerově ulici chtěla ukončit svůj život třicetiletá žena. K domu však díky oznámení ve středu o půl desáté večer vyrazili policisté. 

"Na místě si všimli mladé ženy, která stála na parapetu," uvedla mluvčí policie v Plzeňském kraji Veronika Hokrová.

Policisté se rozdělili do dvoučlenné a jednočlenné hlídky. Jeden z nich se ženou začal promlouvat, ta však byla rozhodnutá svůj život ukončit. Druzí dva policisté mezitím v domě vyhledali místnost, ve které se žena nacházela.

A to v pravou chvíli. Zoufalá žena se totiž se slovy „Pane policisto, já už na to nemám“ pustila parapetu, a chtěla skočit dolů. "Oba policisté se bleskurychle chopili ženy, vtáhli ji otevřeným oknem zpět do místnosti a díky rychlému zásahu jí tím zachránili život," dodala mluvčí policie.

Následně byla u ženy provedena dechová zkouška, nadýchala 2,61 promile. Dál se o ni postarali zdravotníci. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: