Za 5 let v Plzni prodal pervitin za sto tisíc, kariéru dealerovi překazila policie



 06. 08. 2017

Osmadvacetiletý muž prodával v Plzni pervitin. Za pět let si touto "obchodničinou" přišel na bezmála sto tisíc. Policie už plzeňského dealera zadržela a obvinila.

Ani ne třicetiletý muž nebyl v branži žádným nováčkem. Naopak. Od svých třiadvaceti let prodal za pět let svým zákazníkům v Plzni pervitin 268krát a podle policie si tak přišel na 98 tisíc korun. 

A jako správný obchodník se nezdráhal "zboží" nabízet na vyzkoušení i zdarma. Jenže si vybral špatný sortiment.

Plzeňští kriminalisté dealera pervitinu v uplynulém týdnu zadrželi a na krku už má obvinění. "Muže vypátrali, zadrželi a sdělili mu obvinění ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedl mluvčí policie Plzeňského kraje Jan Koželuh.

Dealer pervitin podle kriminalistů nabízel v městských částech Plzeň - sever a Plzeň - město. "Celkem tak prodal a bezúplatně předal minimálně množství 121,1 gramu této látky," dodal mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: