Řidič v Plzni narazil do sloupu osvětlení, vůz skončil na zastávce v protisměru




K nehodě škody fabia vyjížděli v úterý plzeňští policisté, hasiči a záchranáři do Zábělské ulice. Šofér tam neuhlídal vůz na cestě a narazil s ním do sloupu veřejného osvětlení. Náraz auto odhodil a vůz s šoférem i spolujezdkyní skončil v protisměru na zastávce MHD.

K nehodě černé škody fabie došlo v úterý před druhou hodinou odpoledne. Řidič jedoucí v autě se spolujezdkyní narazil do stožáru veřejného osvětlení. Vůz po nárazu skončil v protisměru na zastávce trolejbusu směrem na Chrást.

"Řidič si stěžoval na nevolnost, zdravotnická záchranná služba ho odvezla do nemocnice na vyšetření," uvedla mluvčí policistů Plzeňského kraje Pavla Jakoubková. 

Spolujezdkyni  zdravotníci ošetřili a ponechali na místě.

Hasiči pomohli odklidit z vozovky sloup a zabezpečili trolejové vodiče. Nebezpečnou oblast kolem padlého sloupu označili vymezovací páskou a uklidili silnici i zastávku.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: