Sebevrah se chtěl v dodávce otrávit splodinami, zachránili ho strážníci



 19. 09. 2017

Otravu výfukovými plyny si jako způsob sebevraždy naplánoval muž v noci na Doubravce. Do kabiny dodávky proto přivedl hadici z výfuku. Muže v bezvědomí však nalezla v nastartovaném autě hlídka strážníků, která mu tak zachránila život.

Běžná noční obchůzka se v noci ze soboty na neděli změnila v boj o život, když si dvojice strážníků v Plzni na Doubravce všimla po půl dvanácté v noci nastartované dodávky. 

"Hlídka si všimla zaparkovaného vozu s otevřenými bočními posuvnými dveřmi. Do zadního okénka vozu byla zavedena hadice z výfuku a kabina vozu byla silně zamořena výfukovými plyny," popsala mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

V dodávce ležel v bezvědomí muž, kterého se strážníci snažili probudit.

"Vůbec nereagoval a téměř nedýchal. Hlídka ho okamžitě proto vytáhla z vozu ven a na místo byli přivoláni záchranáři," dodala mluvčí strážníků s tím, že po malé chvíli se přece jen zachráněný muž začal probírat a skončil tak v péči zdravotníků.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: