Opilý řidič se v Plzni snažil ujet strážníkům. Pak si přesedl a byl arogantní



 13. 10. 2017

Opilý řidič se proháněl ve středu v noci centrem Plzně. Když si hlídka strážníků všimla řidiče, který porušil zákaz odbočení, chtěla vůz zastavit. Šofér však místo toho ještě dvakrát projel zákaz vjezdu a když už zastavil, přesedl na místo spolujezdce a ke strážníkům byl arogantní.

Opilec za volantem na sebe ve středu v noci v centru Plzně upozornil nejprve tím, že porušil zákaz odbočení. Strážníci se za ním proto vydali a chtěli vůz zastavit a řidiče zkontrolovat. 

"Jakmile se na služebním voze rozsvítili majáky a červený nápis stop, muž za volantem reagoval tak, že projel ještě dva další zákazy vjezdu a pak prudce odbočil do boční ulice, kde posléze zastavil," popsala další děj mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Když hlídka strážníků auto dojela stihla si všimnout, jak ve voze přesedá řidič na místo spolujezdce, který mezi tím vystoupil.

"Oba muži odmítli při kontrole prokázat svoji totožnost. Muž, který automobil řídil, byl během projednávání záležitosti arogantní, táhl z něho alkohol a vrávoral," dodala mluvčí strážníků.

Přivolaní policisté muže vyzvali k odběru biologického materiálu, u lékaře pak ale vyšetření odmítl. Muž se proto bude ze svého jednání zpovídat dále před úřady. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: