FOTO: Čtveřice koťat se v Plzni choulila odložená v krabici, skončila v útulku



 24. 11. 2017

Čtyři koťata odložená v papírové krabici nalezla v Plzni dvacetiletá dívka. Zavolala proto na městskou policii a mláďata jim předala. Ty budou hledat nové majitele v plzeňském útulku.

Napospas svému osudu nechal zřejmě kdosi čtyři malá roztomilá koťata. Odložené v krabici je nalezla v Lobzecké ulici dvacetiletá dívka z Plzně, které nebyl jejich osud lhostejný.

"Mladá žena vše ohlásila na městskou policii. Strážníci ze skupiny pro odchyt zvířat si malé nalezence z Lobezské ulice, kterým bylo cca jeden, až dva měsíce převzali," uvedla mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Strážníci koťátka následně předali do plzeňského útulku, kde se o ně hned postarali. Tam koťata s nelehkým osudem budou čekat na svého nového majitele. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: