FOTO: Za jediný den přibyli v plzeňském útulku tři psi. Dočkají se majitele?



 01. 03. 2018

Hned tři zatoulané psy převezli do útulku ve středu plzeňští strážníci. V útulku nyní budou čekat na svého majitele. Před pár dny se přitom v útulku ocitla i koťata, odložená v krabici  před jedním z domů.

V jediný den zamířili plzeňští strážníci hned třikrát do městského útulku. Nejprve poté, co se dopoledne na městskou policii obrátila šedesátiletá žena s nalezenou fenku.

"Přibližně dva až tři měsíce starou fenku křížence uviděla pobíhat samotnou v centru města na náměstí Republiky," uvedla mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Večer posléze zavolala na linku městské policie třiasedmdesátiletá Plzeňanka s tím, že už hodinu je u plotu k domu přivázán pes a nikdo, komu by patřil v okolí, nebyl.

Šestitýdenní koťata se choulila v krabici u vchodu do domu, skončila v útulku

"Jednalo se přibližně o dvouroční fenku westíka. Identifikační čip nebyl čtecím zařízením u ní nalezen," poskytla k tomuto nálezu mluvčí strážníků.

A do třetice o necelé dvě hodiny později strážníkům ze skupiny pro odchyt předali policisté nalezeného osmiletého křížence, který se potuloval sám bez majitele nebo průvodce ve Štefánikově ulici v Plzni Černicích. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: