Dvojitý "šlofík" na záchytce. Opilci v Plzni jeden pobyt očividně nestačil



 18. 06. 2018

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky? V případě opilce z Plzně by platilo spíš na stejnou záchytku. Strážníci západočeské metropole zasahovali u téhož muže v ranních i večerních hodinách. Teď se může těšit na účtenku za pobyt.

Říká se, že jednou může chybovat každý, ale opakovaně chybuje jen hlupák. První omyl muže v Plzni přišel na řadu po osmé hodině ranní. V běžný pracovní den jej na náměstí Českých bratří budila hlídka strážníků.

„Strážníci opilého spáče museli vzbouzet. Když se trochu mírně probral, začal vyvádět, válel se po trávníku, roztrhal na sobě tričko, přitom vykřikoval nesrozumitelná slova, a dokonce se bránil imaginárním útokům,“ popisovala scénu jak z grotesky mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Na místo byli přivoláni záchranáři. Ti muže ošetřili a zároveň usoudili, že je schopen pobytu na protialkoholní záchytné stanici.

Po vystřízlivění ale muž začal vyvádět nanovo. Před devátou hodinou večerní lidé kontaktovali dispečink se slovy, že je obtěžuje opilý a žebrající muž v Tylově ulici. Protože byl muž ve stavu, kdy se nebyl schopen postavit na vlastní nohy, podruhé během jednoho dne si dopřál odpočinek na záchytce.

                     


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: