FOTO: Nahá žena pustila chatařům bažanty z klece. Vedlo jí srdce a síla, hájila se



 14. 08. 2018

Nahá žena "zaútočila" u chatové oblasti v Plzni na Mikulce na klec s bažanty. Těm klec otevřela s pokřiky o svobodě. Pak nahá žena zmizela s útěkem do křoví. Záhy ji však dopadli plzeňští strážníci.

Svou lásku k přírodě se rozhodla v pondělí v Plzni vyjádřit mladá žena. V tamní lokalitě Mikulka si vyhlédl klec s bažanty a ty se rozhodla osvobodit ze zajetí. A aby tomu dodala i nějaké emoce, rozhodla se pro svůj čin v celé své přirozené kráse, tedy bez šatů. 

"Zdejším chatařům měla vypustit bažanty z klece a přitom pořvávat slova o svobodě. Strážníky o tom informoval telefonát uskutečněný na linku městské policie," uvedla mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. 

Strážnci proto vyrazili na místo. "Oznamovatelka následně strážníkům vypověděla, co se zde stalo. Rovněž jim popsala danou osobu a udala směr, kterým se měla žena dát, neboť jakmile ji totiž dotyčná zahlédla, utekla křovisky pryč," řekla mluvčí strážníků.

Hlídka se vydala proto prohledat blízké okolí a nahou ženu se podařilo strážníkům vzápětí najít.  "K celé věci se vyjádřila tak, že chtěla osvobodit uvězněná zvířata. Svlékla se prý proto, aby byla blíže k přírodě. Ke všemu jí mělo vést srdce a síla," popsala další průběh a motiv ženy Pužmanová.

"Cesta křovisky, kde se poškrábala, byl prý její trest," dodala mluvčí strážníků s tím že si případ převzali policisté. Na místo také dorazili záchranáři, kteří se ujali ošetření zmatené ženy. 
 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: