Opilec zpitý „pod obraz“ a drzý kuřák. Plzeňští strážníci měli náročné pondělí



 08. 01. 2019

Snad každý se někdy v životě aspoň trochu opil. Ovšem osmapadesátiletý muž toto posunul na úplně jinou úroveň. Skončil pod stolem a nebyl schopen se ani postavit na nohy. To kuřák v podchodu u nádraží na svých stál. Drzou reakcí si ale zřejmě vyslouží vysokou pokutu.

Zlitý jak carský důstojník, říká se. Jakou hodnost měl na vojně osmapadesátiletý muž, to už teď asi nikdo nezjistí. Ovšem to, že se alkoholem totálně zřídil, mu nikdo neodpáře. Opilec se v bufetu v Tylově ulici opil tak, že skončil pod stolkem. Přivolaní strážníci ho nedokázali postavit na vlastní nohy.

„K vystřízlivění byl proto odvezen do protialkoholní záchytné stanice. Dechovou zkoušku nebylo možno u něj kvůli značné intoxikaci provést,“ popisovala mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

To druhý pondělní hříšník na svých nohou stál. Očividně mu ale nic neříkaly zásady slušného chování. Ačkoli je to zakázané, zapálil si v podchodu u nádraží cigaretu. Tím na sebe upoutal pozornost strážníků.

„V podchodu se kouřit může, akorát mi zdržujete, nemám čas nic řešit,“ překvapil svou reakcí muže zákona.

Protože odmítl přestupek vyřešit na místě, své jednání bude vysvětlovat přestupkové komisi. Drzé chování mu zřejmě příliš nepomůže.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: