OBRAZEM: „Šéf“ Pohlreich v Plzni vtipkoval. Langoše a párky v rohlících nahradí steaky či burgery



 21. 05. 2019

Dva dny plné skvělého jídla, pití a zábavy. Takový byl plzeňský Fresh festival v roce 2019. Lidé si znovu užili představení vtipkujícího televizního „šéfa“ Zdeňka Pohlreicha. Asi nejvíc ale zaujala kočovná škola vaření Fuego a „jídlo z ulice“. Pozitivní reakce byly i na novinky letošního ročníku.

Nové a větší odpočinkové zóny, další místa k sezení, velkokapacitní stany. Nejen tyhle novinky si lidé na plzeňském Fresh festivalu pochvalovali. S velmi pozitivním ohlasem se organizátoři setkali v případě kočovné školy vaření Fuego.

„Jde o poměrně nový koncept a na festivalu se kuchaři těchto podniků nezastavili. Jídlo na ulici do budoucna už nebude langoš nebo párek v rohlíku, na Beko Fresh festivalu si Plzeňáci vyzkoušeli, že to jde i jinak, a že skvěle „na ulici“ chutnají steaky, burgery nebo vepřová žebra,“ popisovala PR manažerka akce Pavla Boháčová.

Tradičně největším tahákem jsou ale osobnosti, které vaří na pódiu. Není to jen tvář festivalu v podobě televizního „šéfa“ Zdeňka Pohlreicha. Nejen z internetového pořadu Jídlo s.r.o. lidé znají Romana Vaňka. K absolutní špičce mezi českými kuchaři patří také „michelinský“ kuchař Roman Paulus. „Na akci jsme zaznamenali pozitivní ohlasy. Ale jak se říká. Festival skončil, ať žije festival, takže už teď vymýšlíme upgrade na příští rok,“ dodal pořadatel Petr Jirásek.  

Nejen na vtipkujícího Zdeňka Pohlreicha se ještě v letošním roce mohou těšit také návštěvníci Fresh festivalů v Liberci a Pardubicích. Severočeská akce startuje už tento pátek. Perníkové hody pak budou na programu 15. a 16. června.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: