Žena utíkala před zuřícím přítelem. Šel jsem ji jen hledat, oponoval muž



 07. 01. 2019

Příběh jak z televizní kriminálky zažili plzeňští strážníci. Přivolal je všímavý muž, který uviděl utíkající ženu, za níž se hnal muž. Prchající navíc volala o pomoc. Když hlídka na místo dorazila, útočník na ženu vulgárně pokřikoval. Následně tvrdil, že prý ji šel jen hledat.

Prchající žena volající o pomoc. A za ní rozzuřený muž jako býk. Takovou scénu uviděl v Plzni v Přemyslově ulici pozorný kolemjdoucí, jenž okamžitě zalarmoval městskou policii. Protože hlídka tušila cestu, kudy žena zřejmě poběží, přijela právě včas.

„Plačící ženu odpovídající popisu se brzy podařilo vypátrat. Údajný útočník byl také na místě. Stál u ní a v tu chvíli na ni sprostě křičel. Třicetiletá žena vypověděla strážníkům, že právě jím je opakovaně napadána. Naposledy to mělo být zrovna chvíli předtím, kdy ji měl přítel udeřit do obličeje,“ popisovala dramatické chvilky mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

I proto, že ji muž údajně opakovaně napadá, před ním začala utíkat. Už s ním prý dál nechce žít. Jasno měl o celém případu také její zřejmě už bývalý protějšek.

„O dva roky starší muž k věci naopak řekl, že nic neudělal, jen se společně pohádali a podle sebe jí šel hledat. Podle něj ona vyvolává konflikty a dělá problémy a už se kvůli ní několikrát stěhovali.  Po celou dobu řešení události byl na ní dost vulgární,“ doplnila Pužmanová.

Žena nebyla zraněná. Následně si vyklidila pokoj na ubytovně, kde spolu bydleli. Muž musel setrvat s hlídkou na místě. Celou situaci dořeší správní orgán.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: